Verzending

*Levertijd 1 tot 2 werkdagen Binnen Nederland en België (als geen vertraging is bij postnl)

*Levertijd 4 tot 5 werkdagen binnen Duitsland

Verzenden duurt 1 tot 2 werkdagen zodra je pakket is verzonden krijg je een e-mail van PostNL met een link van je track&trace code. PostNL is sinds 16-10-2019 gestopt met de tweede bezorgpoging. Nu PostNL stopt met de tweede bezorgpoging worden de pakketten die bij de eerste bezorgpoging niet geleverd kunnen worden, hierna direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd. Het pakket blijft hier 5 werkdagen liggen. Let op! Komt je pakket retour bij ons dan zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.

Retourbeleid

Hoewel wij graag zouden willen beweren dat je bij PP Fashion onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we wel realistisch moeten blijven. Retourneren is dan ook geen probleem.

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je retour (op eigen kosten en in originele verpakking) terug sturen naar adres wat op de pakket staat . Vergeet niet op een briefje je bestelnummer vermelden en of je wilt retouren,ruilen. En geef in het geval van ruilen even aan voor welke product,kleur en maat het geruild moet worden. Wanneer je retour opstuurt, bewaar dan altijd je PostNL Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!

Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

*Bij een deel van de bestelling terugsturen verrekenen wij verzendkosten €8.50 binnen Nederland en binnen EU €9,90 als je geen verzendkosten hebt betaald bij aankoop.

SALE ITEMS

*LET OP ! SALE ITEMS , Kostuums en Jurken mogen ALLEEN geruild worden met andere Product of maat . Vergeet niet op een briefje je bestelnummer vermelden en met welke product of maat geruild moet worden

Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn!

Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden NIET retour genomen

De kosten van retourzending zijn voor de afzender

Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden NIET retour genomen.

Op bovenstaande voorwaarden worden geen uitzonderingen gemaakt. Let goed op: wanneer je een item beschadigd, met vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, zijn de kosten voor het opnieuw naar jou toezenden voor jezelf. Voorkom dus onnodige kosten en retourneer alléén volgens het beleid.